Saturday, February 06, 2010

TeBKUN

Rambut sudah cukup gondrong. Misai dan jengot juga sudah sangat rakyat. Dan lagu-lagu yang dinyanyikan memang terbukti kemaknusiaannya.

Tapi kasutnya...

satu saiz lebih besar.

Lalu sebagai perbandingan, kita lihat pula penampilan SENIMAN RAKYAT ini.

Untuk itu, kami dengan ini memulakan TeBKUN. Tabung Beli Kasut Untuk Nik.Bantu-lah kami untuk merealisasikannya.

23 comments:

Pyanhabib said...

kah kah kah!
kah kah kah!
kah kah kah!

binjidan said...

hehe sederhana saja hidup ni tuan jone :)
tq2

azeera said...

hahahaha.............

durian! said...

abang jones, nanti kalau ingin buat t shirt HAPPY BLUE SKY LUCKY STAR NUMBER 888 buatlah dengan saya, sebab saya sekarang nak berbaik-baik dengan abang jones. di samping itu dapat berkongsi kekayaan Rajawali. sekian.

2121studio said...

croc... mahal tu..

Hilmi Zulfadli Shahrom said...

Hahaha..
Ok la tu..
Baru nampak kerakyatan..
=)

guru besar haneem kaydeen said...

count me in :) pakai capal pun lebih kool..

Lotus eater said...

berjiwa rakyat sungguh

benludin said...

lepas nik akan berkaki ayam. supaya lebih banyak tabung ditubuhkan...haha

BUJANG SUSAH said...

hahahaha... rambut gondrong yg x tahan tu...

kelompen said...

papaleh aok weh
gone jadi gitu..
hehe takpe janji hati senang..
gone gamox?

Hashim Zabidi said...

sebuah lagi lagu rakyat akan dinyanyikan berjodol 'pantang dicabar'

Ok Nik, 3, 2, 1...

kulupSakah said...

tu yg bagi makan pree tu

zizie ali said...

nikjidan ternyata punya daya ketahanan yang tinggi. tahan unt dikutuk. ha ha. manusia macam ni biasanya ramai kawan.

aku said...

hahaha
sabo nik sabo..

AKUOKU said...

saya kapitalis yg banyak duit. nanti saya bagi sikit. hasil dari menipu org.

dugongsenyum said...

sungguh mulia hatimu... ah!

ubilepih said...

tuah ayam nampak dikaki tuah manusia siapa yang taauuuu...tanya Dr M ada selipar lebih tak...

kingbinjai said...

stylo tuuu

.:HalogAmora:. said...

kumpul duit tu and let me shop for him...i kan ske shopping huhu!

cucumatlela said...

pakaian selalu menipu...

En. Romzi said...

Kasut buaya tu..
Croc..
Bagi seniman..
Yang pelik, itu juga seni..
Bukan..?


http://manis18.blogspot.com

akhi@zub said...

Wa tabik hormat, kalau pakai terompah, lagi berpuaka nampaknya.