Thursday, September 10, 2009

hari itu kipas angin di RA Fine Art Gallery extra kuat

17 comments:

Pyanhabib said...

ceh!

benludin said...

sudah hilang gigil ye...berkat bulan posa agaknya

guru besar haneem kaydeen said...

cameraman pong ada parkinson ke :)

Unsunghero said...

...besok baca sajak pakai baju lip-lap pulak :)

wiku said...

entri ini membuktikan kamu walafiat bukan sebagaimana dakwa-dakwi.

Alina said...

terbaik petang itu!!

;)

Obefiend Weiland said...

topi tak pernah hilang dari kepala

seni abis style ini

2121studio said...

hehehe.. tubik doh..

Ubilepih said...

:) Lebar senyum Pyan kat aok weh..ha..ha

gerai.com said...

hanya guna nikon d90 dan handfroto...sbb tuh parkinson...ehhe

wann said...

:)

nak komen byk tak boleh kut sedang berpuasa, nanti la..hehe

bijen m. said...

haha.
ada beberapa kemungkinan.
1. mmg betul parkinson
2. cameraman yg parkinson
3. kertas tu ada fungsi vibrate

sinaganaga said...

Javid,
Dari hari tu sampai la ni - gua masih tergelak2 lagi lagi ni weh! Masa kejadian - gua cari gak, "Kat mana Pak Engku letak kipas angin ni weh?" WAKAKAKAKAKAKAAAAA....

mamai said...

memang extra kuat la kipas tu bergegar satu badan hehehe tahniah bro AJ

wann said...

sebelum baca sajak ni, berapa kali telah ke tandas?

goodness, you're old and sound old..
the background guitar sounds louder than your voice..

saya rasa lepas beberapa persembahan (exposure) dan perlu inject more feel/emotion/tonation in reciting the sajak, wak jones will be a pro la..

terima kasih muat naik video di sini..jangan serik-serik ya..

Pegawai Khalwat said...

Lama tak jumpa pak engku.

binjidan said...

suara dah tak nak kuar tu sbnarnya...kah..kah..kah...