Wednesday, April 29, 2009

restoran rahmat





jika ini adalah masa depan malaya,kerajaan memang berhak untuk bimbang.

28 comments:

Tok Rimau said...

Kerajaan langit boleh la risau. Kerajaan lain ketawa je.

Ku Keng said...

Mungkin bimbang kerana mereka tak mengundi?

Taf Teh said...

Iya, saya memang bimbang, gusar, keliru (????) bila orang-orang beruban mula bercakap pasal revolusi atau anjakan paradigma sambil hirup kopi di kedai mamak atau warung kampung...

Ishhhhh....

Shaira Amira said...

Atau mungkin ada hal-hal berbangkit yang dibincangkan di kedai-kedai kopi seperti bagaimana partai ehem ehem adalah patung kolonisasi Barat, walhal partai yang ahli-ahlinya ditangkap dan dibuang negeri itu semua adalah daripada rakyat-rakyat yang lebih peduli?

jawa peranakan said...

hahaha..
sorang jadi menteri kewangan..
sorang jadi menteri kerja raya..
sorang jadi menteri pertahanan..
sorang jadi menteri belia & sukan..
sorang jadi menteri pelajaran..

yang bertopi tu jadi menteri perdana..

PS-gua kenal salah sorang bakal menteri tu..

thelope said...

Aku tidaklah berapa bimbang namun sayu. Takut resolusi yg terbetik turut hilang bersama hirupan kopi.

Aku sudah pulang ke Malaya, sudah keluar masuk rain forest untuk bertemu kera, ungka dan cipan.

yahhhh...sambunglah diskusi engkau tu bro.

alinaabdullah said...

*kelu tidak terkata malah lagi hiba*

kulupSakah said...

tiap kali kami bersidang, sang mamak tersenyum girang!

benludin said...

hahaha..

pyanhabib bakal menteri kerja raya???

Pyanhabib said...

perghhhh!

wann said...

mesyuarat agung.. takde yg amek minit ke?

wak jones, t-shirt warna ini ada berapa pasang?

minum kopi pakai straw dan sudu plastik.. harharhar

menteri ubi said...

Punoh ranoh,pepalih

Pyanhabib said...

muka terajang pintu habeh!

~♥ UmmiAnni ♥~ said...

suasana yang penuh tandatanya...

lebih2 lagi muka abg pyan..

?????

abdullahjones said...

wann,semua pasang.

Weed and Bandages said...

rahmat menteri belia dan sukan aku sokong! hehe

CakLam said...

.. transformasi di tangan mereka-mereka..

lanterajiwa said...

Pyan Habib jadi Menteri Pembangunan Wanita... Baru revolusi...

-----=)

zizie ali said...

komen gambar paling atas: respek bebenor nampaknya sikumis lumayan dan sijanggut sejemput kepada gondrong bertopi. :-)

thomatoes said...

aiseh,kenapa?..saya juga mahu jadi makhluk yang dibimbangi kerajaan..hahah..

Pipiyapong said...

Zizie, gua memang takut sama gondrong bertopi tu..kah kah kah..

zuhdi said...

saya rasa nampak muka bro Pipiyapong di situ..
huahuahua...

Pa'chik said...

naga campur geng tu... nampak tua lah ge... :P

AMMOSHAM said...

masa lu orang semua jadi orang kerajaan, gua jadi pemberontak..

azie in wonderland said...

kalau komen di blog ni, saya selalu adress AJ dengan 'pakcik'. saya ingatkan AJ ni dah tua..bukan tua sgt pun sbnrnya. sori la pakcik.hehe..

sinaganaga said...

Ha ha. Dia orang ni, kalau berkumpul, tak ada lainlah nak cerita - balik-balik cerita fecbuk, balik-balik cerita fecbuk! Ha ha.

Takdenya nak bincang pasal politik ke, sosial ke, ekonomi ke... "Ada satu awek ni... cunggggg!" Kata Rahmad, "Kau add dia-lah, Naga!"

HA HA HA HA HA.

rahmat haron said...

sampah masyarakat...tak lepas aku nak jd menteri belia dan sukan...cita-cita cuma nak jd menteri sampah...

hanimomo said...

uncle AJ yang mana satu?