Saturday, August 29, 2009

lorong haji abdul rahman

Blog ini menguatkan lagi alasan supaya saya malas berblog.Dan,eh! kata orang kartun saya masuk Harakah! Kamu ada gambarnya?

11 comments:

aishah_conteng_je said...

ya allah..seramnye~

Anonymous said...

Astrafirullah!!!!...macam2 hal da manusia ni...makin pelik2.moh kita buat kartun lagi lah weh.(UBI)

mamasita said...

Salam AJ..
janganlah camtu..ni bulan puasa bro..lagipun kalau you kenal dia, shes quite a friendly person.Bukan senang nak jadi bini VVIP..kadang2 orang ingat sombong.
Selamat beribadah dibulan Ramadan..
jangan lupa tehtarik geng kita!

mamai said...

bro Aj tak give up...lukis lagi bro

bijen moretti said...

wahh.
hidop lagi beliau.
aktif berblog pula.
ish.
ape lagi dolajon.

sekian,
bijan baik

Pa'chik said...

tak kena tangkap lagi menatang kahak ni... polis melaya duk buat apa nih???

mat komando yang terer menyorok pun depa buleh gi tangkap... ni takat kahar cap ayam pun tak leh...

JHaZKiTaRo said...

salam ramadhan dari penuntut di bumi Eire.. blog hopping.. rajin2, lompat laa ke blog hamba.. :)

fadli akiti said...

tak ke mana rasul palsu nak memblog. Kalau itu ideanya, dah ramai juga yang menentang dan melapor, tunggu sajalah..

Pegawai Khalwat said...

Malas tu genetik kot....

kahak said...

Assalamualaikum,

minta sahabat/sahabiah tolong FLAG blog ini agar ia di'block' secepat mungkin,

blog 'rasul palsu melayu kahar'

Patut diperangi golongan sesat macam ni

http://messengerofgodtoday.blogspot.com/

Cara flag:

-buka blog tu.
-klik gambar bendera on top of the blog (kat sebelah bendera tu ada tulis FLAG)
-pilih kategori 'hate or violation' kemudian ikut arahan seterusnya sehingga akhir proses.
-tahniah, sekurang2nya anda telah berusaha menyekat satu lagi ajaran sesat akhir zaman, hanya perlu luangkan masa kurang dari 3 minit (ikut keadaan internet jugak la...bulan2 pose ni berbaloi bersabar kan...)

naimisa said...

cuba buka semula

http://messengerofgodtoday.blogspot.com/

apa pandangan encik AJ.
Adakah ini gimik atau betul-betul dihapuskan?