Wednesday, June 10, 2009

taman kingdom


perempuan memang manja,saya kata manja,sebenarnya mereka mengada-ngada.

21 comments:

Water Lily said...

Encik Jonesssss!(dengan gaya manja mengada-ngada, lentuk-lentuk bahu macam Ellla)

Taman Kingdom tu letaknya kat mana ya?

:)

pye:rudz said...

setuju benar.

lyza said...

:)

jawa peranakan said...

kemanjaan wanita membuatkan dunia berwarna..

Weed and Bandages said...

mengada2 pun boleh jadi dalam bentuk yang serious. :)

Shaira Amira said...

Mengada-ngada dan manja ada bezanya. Kan?

bokbon said...

ye..setuju, hehehehe..!

Mastura Kamarulzaman said...

sebenarnya wanita 'bermanja' kpd yang memanjakannya @ lelaki... yang menengok @tak merasai ..akan meninterpritasi perbuatan itu sebagai 'mengada-ngada'...Some lelaki suka kalau wanita bermanja dgn mereka..

The Miruxx said...

bila hati suka, kita dikatakan manja.

bila hati tak suka, kita dikatakan mengada-ngada.


;-)

Astute said...

Kalau perempuan baik2 manja, aku suka.

Kalau peremmpuan tak baik, aku buat tak peduli ja. :)

Anonymous said...

simbolik sungguh gambo dia.

nasihat saya pada pompuan itu..kalu takat manja kat jantan kusi pastik, tak payah le..kalu lelaki kusi besi tu ok gak la

Aku Bukan Bidadari said...

Mengada-ngada dan menarik !!
sila betulkan statement
hiks..

Airmas sz said...

tengok kerusi pun jadi ghairah

Rajuna said...

Tapi perempuan yang terlalu keras menyebabkan aku merana!

ubilepih said...

wanita itu ibarat kayu yg bengkok

saharil said...

tidak ada salahnya manja dan mengada-ngada.. kalau ada yang suka melayan.. :)

Amiene Rev said...

kerusi yang jantan itu papa sekali. begitu besar pengorbannya ya?

fazleena said...

saya manja dan ada kalanya mengada2.

:)

aki.. said...

dan...kuat meraba.

Mohd Jayzuan said...

Sampai mati pun aku takkan faham perempuan.

Bunga Nordin said...

adoii...
tapi kamu suka kan?