Thursday, January 15, 2009

tanjong lumpor

Saya ikut Pyan Habib, gencatan memblog.
.
.
.
.
Saya ingkari gencatan ini sekadar untuk menyatakan kesedihan atas perilaku cemar keatas rumah tuhan saya. Saya teramat sedih.Saya harap mereka yang melakukannya,jika muslim,segera meminta ampun kerana tuhan saya amat berat hukumannya.

Yang patut di-babi-kan adalah politik. Bukan rumah tuhan saya.

19 comments:

jawa peranakan said...

RESOLUSI GENCATAN BLOG..
nasib baik tuan tidak berperangai seperti zionis..jika tidak pasti tuan akan mencabuli resolusi tersebut..

mamasita said...

Salam AJ.
I dahpun buat gencatan memblog untuk beberapa hari!Memang hal Gaza ni boleh buat seseorang rasa stress betul!
Jadi sekarang I alih tumpuan ke KT pulak!haha

kikiEy said...

i nak gencat jgk lah

Neni said...

sekarang ni ada traffic pulak.. tak boleh sering2 dtg sini :D

benludin said...

ada projek besar nampak..!

Pa'chik said...

tergencat dah?

jawa peranakan said...

terencat..

Airmas sz said...

huduh

Bunga Rampai said...

Yang patut di-babi-kan adalah politik. Bukan rumah tuhan saya.

Salam Pak AJ.

meet uncle benludin said...

sapo pic blogger sensasi tu..mata pokcik dah rabun

------------------------>

Anonymous said...

Sdr/i,

Blog sdr/i telah di-link-kan didalam blog hub GERBANG TEMU MAYA @ GABUNGAN SUARA ANAK PAHANG - tanpa prejudis. Blog GERBANG TEMU MAYA ini telahpun di-link-kan didalam blog bug ternama PENGABUNG SUARA ini akan memberikan blog-blog dalam GTM mendapat lebih pengunjung.

Sila maklumkan jika sdr/i tidak bersetuju blog sdr/i dimuatkan didalam GTM untuk kami keluarkannya. Harap maklum dan terima kasih.

http://gerbangtemumaya.blogspot.com

shahrul maizam said...

selera di gencat tatkala menghidu bau kopi kampung yg tiba2 ada

Pegawai Khalwat said...

Gencatan mengkomen tak ada ka?

dugongsenyum said...

setuju.

tiba2 rasa sayang meluap-luap pula pada uncle dollah hihihi

Mak Su said...

tentu ramai yang akan rindukan AJ, tapi saya sokong gencatan ini! (saya di atas pagar)

tareh said...

your writing is off this planet of sensibility. hurah!

Obefiend said...

banyak kali encik jones gencat blog

gencat komentar pun ada setahun lalu

akibatnya banyak pembaca majok.. sampei bila encik jones...

Bunga Binti Nordin said...

encik abdullah jones..
i do love ur sajak2 suci..

bunga link kan bro yer dlm blog bunga..
hope bro boleh link kan bunga juga
:)


p/s : kirim salam abg ajiz da abiwafi.. :P

athmaradurjana said...

salam chek..

krn amat meminati dan merasa begitu terangsang membace blog chek, saye tak dapat menahan diri saye untuk linkkan blog enchek di blog saye..

harap diizinkan...