Tuesday, October 31, 2006

zakaria

KLIA suatu ketika..


Walin : Kak, macamana kita nak kenal Pak Long? Kita dah lama tak tengok dia.
Auni : Alah senang aje, yang paling selekeh tu Pak Long lah.


Walin 7 tahun dan Auni 10 tahun. Mereka budak-budak, mana tahu bezakan kekacakkan dan
keselekehan.


ps: Saya akan mula menulis kembali untuk bacaan kawan-kawan, eh! silap. Saya akan menulis
kembali untuk bacaan para peminat sekelian dalam masa 3 minggu dari sekarang insya Allah.

29 comments:

Anonymous said...

Pak Jones,

Selamat Hari Raya!

~tef

Anonymous said...

selamat hari raya jugak..

sinaganaga said...

Jones,
Woo. Beraya sakan, lu!

Rie said...

slamat beraya. honey moon lagi ker??

blackpurple @ jowopinter said...

Beraya beraya jugak, jangan sampai lupa pembaca...eh silap....peminat...hehehe..

Sofe said...

Elok ler tu
Dah lama saya tunggu
saya ni perminat no... tak tau

Mr PenyuBiru said...

yeahh..aku peminat rupanya..baru ku tahu..

Kemat said...

Pak Jones. Untuk peminat ader duit raya tak.

tuan tanah said...

uiii... kacaknya....

(kata-kata ampuan seorang peminat)

Unknown said...

aduhhh AJ! another 3 weeks? br betul raya sakan.

hakim dirani said...

adakah anda masih berpegi-pergian?

Rebecca Ilham said...

Salam,
Salam Aidilfitri!

dugongsenyum said...

perghhhh... raya sakan.

dingin said...

naumn,

yang aku kesal,

bukan mereka yang selekah itu,

cuman,

mereka-mereka yang menganggap selekah itu cantik,

selekeh itu perlu.

lalu dipertahankan

...

apa mereka bodoh?

dingin said...

naumn=namun

azyze said...

Aduh....
ingatkan dah tak ada orang beraya cukup sebulan
Rupanya ada lagi...

Atau betul desas-desus yang AJ pergi hanimun...?
;)

BP said...

Zakaria? Melayu tapi Baik? huhuhuu..

p.s.: Betullah tu, raya mmg sebulan. En. Jones, anda maseh selekeh seperti dahulu kah?

Airmas sz said...

woit chenta woit ....

this zakaria tak ada masa untuk itu semua lebih baik memikirkan tentang sinki yang banyak jasa

Anonymous said...

Lama sungguh berpergian.

Jarri said...

kejauhan tu.

Sayuti said...

gendut.

zizie ali said...

lagi 2 minggu
kalau kau tak kembali
akan ku baca al Fatihah
berserta doa
agar kau dicucuri rahmat.

Mr PenyuBiru said...

zizie,jgn lupa ajak aku sekali.kata 3 minggu,nih dah masuk sebulan dah.asyik kuar entry *ickhappy aje.

Pa'chik said...

zz,
kalau ikutkan terjemahan DBP joystick= n kayu ria,
lagi cantik jadik "joy*ick"

Pegawai Khalwat said...

3 minggu? La dah nak masuk 3 dah ni.
Mana dia?

dugongsenyum said...

desas-desus mengatakan Tuan Jones sudah di tanah air. di mana tu? hulu banat yang belum ada pencawang telefonkah @line streamyx? ekekekeke

Anonymous said...

ok, 3 minggu dah up boleylah mula menulis kembali pak jones n masih sempat lagi untuk salam aidil fitri.

Mr PenyuBiru said...

yasiiiinnn....

Obefiend Weiland said...

come back you old geezer! i need my dosage of your useless entries!

DISCLAIMER: komen emo ni saje direka supaya penulis teruja untuk membuktikan dia bukan useless dan tua!

kalau anda bosan menungung pak jones datang la ke blog saya.. boleh tahan juga bodoh isinya!