Tuesday, March 14, 2006

kosong

+. uwekkkkkkk!
+. uwekkkkkkk!
+. uwekkkkkkk!

*. Kenapa? mengandung ke?

+. Dak, geli tekak. Loya.

*. Kenapa?

+. Tengok misai Dato K.

*. oooo...

46 comments:

Anonymous said...

aku somehow terasa misai dia mcm misai palsu... tak tau kenapa.. lol

Sayuti said...

khabar baru sampai ke sana kah?

loppiess said...

jones, aku nak tukar nama ke 'K'oppiess atau Kopi.
eerr..aku tak mintak kau setuju.

BP said...

kuang..kuang..kuang... :P

Jiwa Rasa said...

Pak Dolah,

Jeles ke?

tgazfa said...

ingatkan ke sini dapat lari dari 'isu semasa di malaysia' (semua citer tu pasal tu, kalah isu petrol)

demam datuk K melanda sini jugak rupanya.

sya said...

nak join muntah juga.. yerlah bak kata seorang kawan.. enggang ngan enggang pipit ngan pipit..

sya said...

nak join muntah juga.. yerlah bak kata seorang kawan.. enggang ngan enggang pipit ngan pipit..

aeyjay said...

datuk K??? erks!! apa ek? ish! tak suka kot! ooppss .. tp klu dia suka nk buat lagu mana? :)

kerabat said...

tak baik AJ. judge orang tengok misai!

Anonymous said...

pakcik dollah jahat!!

-Ct-

Anonymous said...

hmm. datuk k. siti takde pon reveal lagi sapa balak dia. i really hope it isn't datuk k. kasi gempak sket satu malaya.

Anonymous said...

Hmmmmm Naga, ini dah kira menghina pemisai-pemisai se Malaya. Apa tindakan kita ya??


Dato' K

AnakMalaya said...

geli eh?

Anonymous said...

kelakar siot pak dollah kita..
sekurang2nya dato K yang bermisai,bukannya Siti..la ni ramai dah pompuan pun ada misai..

labu_labi@Yahoo.com said...

Aik selalu kalau nak bagi baby geli kita kena ' Aum Cak! Kuci-kuci-kuci kugeletek pushat dia..Baby tu pun "hek,hek,ha, aaa..."
Rupa-rupanya misai pun menimbulkan geli.

P.Ramlee nyanyi
'Misai tebal ular sawa' bait ni ditujukan kepada Naga.
-Labu.

atok said...

dgr2 gosip lain bkn ngan datuk k tp ngan kwn lama skolahnya, seorg doktor. dgr2 gosip...

Anonymous said...

jangan la gitu...

Yang said...

Pak Dollah nak asam tak?..boleh kurangkan rasa loya tu.

jarri said...

datuk k.
hehe

gitartong said...

nasib baik tak bermisai.

tembakau jawa said...

bukan Tun Dr. M dah dapat siti dulu ke?

Anonymous said...

sumbat semua dalam kepala
hasil mahsul suratkabar
buat cerita
reka reka
berenang dalamnya
dah lemas esok
suruh kumpulan yasin
baca suratkabar
kat jenazah kita.

tuan tanah said...

hahahahahahahaha...

Pegawai Khalwat said...

Aku pun Dato' K jugak! Dato' Khalwat... ha ha ha!!

Aku pun ada misai jugak! ha ha ha!

Tapi aku tak ada duit macam dia. ha ha ha!

Tifani Teh said...

Dato' K jambu...dan ayu.

Tifani Teh said...

Dato' K jambu...dan ayu.

blackpurple said...

Misai tu buat geli2 ok la kot....hehehe.....


p/s....memang keturunan genetik tak bermisai..hehehe

Jannah said...

Bukan kot. Pakcik K tu pangkat ayah saudara dia kan?

Dah macam takda jejaka malaya yang lebih hebat.

Atau mungkin ini memang Bukan Cinta Biasa.

kakakcomel said...

itu misai cari makan tu...errr...encik dollah ada misai?

Mahyudin said...

sudah la AJ, kau cakap aja yang kau pun bermisai mengalahkan dato K tapi siti tak layan... ;)

DewA LavaU said...

dato k hensem aper.

Anonymous said...

Bukan Misai Biasa.

-basri

shazy said...

Tumpang lalu....mmm...misai tulah pengikat kasih.....ok lagi misai Dato' K jika dibandingkan ngan misai Hitler....

Bukunota said...

che lah, pasal saya macam terbau serangan peribadi saja? :)

ps - saya suka mengusik dan mencubit terutamanya pada orang yg sukar melatah. lagi payah nak melatah, lagi suka saya mencubit

Sayuti said...

nazmi, anda memang.

kunci hilang said...

terdiam sekejap.
Bukan 'blur'.
Rupa-rupanya saya menarik nafas seketika sebelum tertawa sendiri.

ha ha ha..!

Maafkan saya, Datuk K.

Confessions Of A Female Cryptic Mind said...

ahahahahahahhahaaha...

Brief tp fantabulous la... wakakakkakakka.

NBB said...

misai ada ong!

adadia said...

Pilihan Siti berkumis. Ada filter.

nordinar said...

aduh..mana pisau cukur aku.

Anonymous said...

terjumpa sesuatu..
salam dari Yalin

ayobkelubi said...

Datuk K?.

hummmph.

obefiend said...

saya pelik.. entry sebigini pendek, concise dan compressed lagi banyak commentnya. ok..

from now on saya akan gunakan formula AJ dalam menulis

tulis kurang dari 100 patah perkataan. pasti lebih banyak komen dari karangan biasa saya yang beribu panjangnya.. sigh..

wawa said...

erkk.. kuar sume isi perut tgk dato k.
pelik dgn ct nih~ arghh!!

Anonymous said...

Best regards from NY! danny fenton haveing sex Crv roof rack Best tires 2001 subaru outback full information levitra seroquel + birth defects Pay oreck bill Mitsubishi evox http://www.payday-loans-18.info/football.html Waterbed parts ontario effexor xr and patient testimonials