Friday, February 17, 2006

pang

satu.


Spencer : want some?
Jones : wot is it?
Spencer : kosher bacon.
Jones : hotak kamu.
Spencer : hahaha.


dua.

Anonymous : abis kalau kamu tak suka M. Nasir, kamu suka sapa?
Jones : Hazami.


tiga.

Spencer : kamu tak pernah sikat rambut kah?
Jones : tak.
Spencer : mengapa?
Jones : couldn't find a kosher comb in this farking country.
Spencer : huh?
Jones : hahaha.
Spencer : nobbit.

15 comments:

Ku Keng said...

Sekurang-kurangnya Spencer ni sopan, dia ngajjak untuk makan.

esis said...

camne bleh jadi kawan baik spencer ni? confius aku.

zalisa said...

:)

tuan tanah said...

saya tidak dapat bayangkan.

AJ dan rambut serabai, tetapi masih kelihatan kacak.

apa rahsianya?

sinaganaga said...

Jones,
Singin' now: Katakanlah... Katakanlahhhh...

Ha ha.

Amir Mukhriz said...

mat jan sudah setempat dengan iwan falls.

(aj, try tanya hajar sekali lagi, dia nak tu...)

Sayuti said...

seb baik hazami. kalau cakap mawi, saya akan anggap pos ini sebagai salah satu produk denmark.

(saya tipu)

AnakMalaya said...

aku semakin suka kat spencer ni..

shazy said...

Spencer..aku tak kenal. Hazami...aku kurang kenal.
Mawi....WORLD!

MataHari Merah said...

Teringat akan kawan non-Muslim saya, di suatu masa dulu...

"Eh, kalau itu b*bi kena sembelih dengan Ustaz ah, you still tak bley makan mehhh??". kawan.

"aiyaaa my fren... itu b*bi kalau mandi tujo kali, satu kali campur dengan tanah pun, still tak bley lar..". aku.

Amir Azmi said...

Sini pun ramai orang makan bacon!!

Pegawai Khalwat said...

:P

MataHari Merah said...

ni keluar dari topik sket, tapi kenapa saudara AJ punya email add not working? Saya ada reply sesuatu, tapi kena reject. 2 kali. pasti ada maksud, tu. :-D

Tifani Teh said...

kosher bacon?

bukan ke kosher untuk Yahudi dan mereka tak makan daging b-a-b 1?

Anonymous said...

This is very interesting site... Audio conferencing assisted subaru Appliances hingham massachusetts Japan cheep airfare specials Kitchen cupboards armstrong brand International moving companies http www.escapeartist.com Anti depressants crack addiction kia sorento Used car audio dealer in michigan Buick dealers for chattanooga tn Magnolia tom cruise video surveillance auxerre