Thursday, December 23, 2010

saya ok

Kerana ada yang setuju saya menulis,dan terlebih utama ramai yang setuju itu adalah perempuan lalu saya yang suka perempuan dan ok, akan menulis. Lagi-pun tuhan pun ok bila saya suka perempuan dan yang penting-nya tuhan suka itu-lah.

Lelaki-lelaki yang tidak suka kepada tulisan saya tidak langsung saya pedulikan kerana saya tahu mereka berkote kecil dan dengki. Yang suka pula biasanya terdiri dari mereka-mereka yang kurang-daya -yakin- diri dan hanya mahu menumpang ke-gah-an saya.

Samada kamu percaya kepada tuhan atau tidak,bukan masalah kepada saya atau semua manusia kerana semua pun akan pulang kepada tuhan yang itu. Kamu cuma perlu berusaha untuk tidak mati agar tidak bertemu dia.

Lagi-pun,cuba kamu pejamkan mata dan bayangkan saya sedang menyetubuhi dR.Ali. dR.Ali mungkin suka tetapi tuhan tidak dan tidak-kah trauma seluruh alam namanya itu.

ps: dijemput semua datang ke BALAI SENI LESU PAHANG pada 28/12/10 seperti yang tertulis pada poster diatas. Kolej Cosmopoint dengan sedikit kerjasama dari RAJAWALI ART GROUP akan mengadakan pameran seni lukis.

Perasmian akan diadakan pada 28/12/10 jam 10pagi oleh YB SHAFIK FAUZAN.

9 comments:

karl said...

selamat menulis semula, wahai Abdullah Jones yang berkote besar

mae said...

bengang jugak bile orang kate kote kecik...tapi apsal aku pegi bace blog ni....tu yang aku tak paham...

matrix01 said...

Terbaek la pak dollah...

Pet Shop Boys said...

mmg terbaekkk!! Saya sukah!

jefri sempurna said...

:)

Hashim Zabidi said...

Iklan kote kecik, kote besor ni kalu masuk Tv lagi menarik. Macam nikbin jidan buat. bukan pelukispun tentu datang...

Mardhiah bte Mohd Yusoff said...

One of my gay FB friend ada linkkan satu artikel yang sugguestkan lelaki yang suka sesama jenis tu, kembiri aje agar tidak lagi mengalami konflik yang panjang. "so wat if he is a gay"

AJ apalah salahnya sekali sekala rendahkan lagi bawah lagi darjat tu & baca Novel paling picis dan gelap di pasaran berjudul Seri Tertangguh. ha ha ha

jefri sempurna said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

Il semble que vous soyez un expert dans ce domaine, vos remarques sont tres interessantes, merci.

- Daniel