Monday, October 04, 2010

buta kerna cinta

Bernama

Silat practitioners third line of nation's defence - Najib

Sunday, October 3rd, 2010 10:48:00
KUALA LUMPUR: Practitioners and members of the silat martial arts can be regarded as the third line of defence prepared to safeguard the nation's sovereignty from enemies, Prime Minister Datuk Seri Najib Tun Razak said yesterday.

He said the military and the police were the first line of defence while the Territorial Army was the second.


Semasa membesar,kita banyak lakukan perkara bodoh terutama ketika dalam cinta.Kita berjanji itu ini dan kita keluarkan kata-kata manis agar cintahati itu jatuh terpedaya demi untuk memiliki.

Kita rahasiakan kata-kata ini dari kawan terdekat.Bimbang mereka tahu dan kita bakal malu. Ini bisikkan atas katil,gurauan suami dan isteri yang khusus untuk mereka berdua.Haram dihebahkan kepada dunia.

Untuk menjeritkan kata-kata bodoh ini dihadapan beribu manusia demi untk memenangi hati mereka adalah ultimate-kebodohan. Lupa agaknya mereka kepada apa yang berlaku kepada para ninja dan samurai di Hiroshima dan Nagasaki dulu.

Silat? yeah,come lick my balls.

8 comments:

Kaira Skoota said...

SPOT ON!!!! I'd say the same thing AJ except I ain't got no balls. Aiyyy... :o)

NuFaN said...

hahahahaha..... sokong!!!

Hashim Zabidi said...

silat 'kosong' dengan silat 'berisi' tak sama. Tanya ubilepih, langkahnya tak pernah sumbang tapi belum berpunya, ha ha ha....

I suck you and you suck me, bisik sepansang suami isteri diranjang. Lepas tu merekapun bersilat...

pye:rudz said...

nasib baik saya tak belajar silat. kalau tidak mesti kena paksa jadi third line of defense.
dan saya belajar komputer instead.

Pegawai Khalwat said...

kuntau, kungfu, silambam, tu line ke berapa ye?

Raison D'etre said...

Ahaks.. Ha ha ha. Kelakau giler!!!

Pa'chik said...

samurai dah kena kitai akhir abad 19 lagi.... jaman askar meiji dah mula pakai senapang... ada la tinggai sikit-sikit lepas tu... masuk sojar jugak kot...

ninja ada lagi... geng-geng naruto...

Anonymous said...

oit kami boleh tepis peluru sniper dengan tahan hujan bom fosforus laaaa... itu pun sebelum mak kami kejut kami bangun tidur pegi sekolah...