Wednesday, January 02, 2008

shell jalan gambut

-babi! babi! ini mesti melayu punya kerja! Marah benar Siong kerana dvd lucahnya.. eh! silap. Siong marah kerana kepala paip dan besi penutup kamera litar..eh! silap lagi. Kepala paip dan besi penutup tangki tandas di bengkel tempat dia berkerja di curi orang. Bersembur-sembur air dari paip yang tak berkepala itu membasahi lantai bengkel.

-babi betol Siong, tak muhibbah langsung, sikit-sikit melayu, sikit-sikit melayu. cina takde jahat ke? india takde jahat ke? marah benar Zaha bila mendengar tuduhan melulu Siong.

Siong silap sebab tak periksa bilik hotel eh! silap. Siong jerit kuat sangat. Zaha dengar dan marah. Muhibbah kita sedikit tercalar gara-gara gatalnya kote eh! silap. Gara-gara celupar mulut Siong.

Saya dan rakan peribadi saya senyum-senyum sambil berharap keluarga kami juga sepemaaf seluruh rakyat politik Malaya.

17 comments:

Tok Rimau said...

it's an open secret dude. the trick is not to be caught je.

wann said...

dan blog-blog yang 'open to invited readers only' better watch out, jangan sampai terkantoi, dimana anak saudara terbaca kisah cinta berahi pakcik saudara(gmbr turut disertakan) yang sudah berkeluarga dgn perempuan yg teramat muda-muda..mintak ampun, teramat la geliiiiiiii!


...yeeehah!

el-Maaniq said...

haha

Anonymous said...

hmm..lesen untuk kakitangan kerajaan untuk buat maksiat dan tidak dikenakan tindakan tatatertib.

saya kagum dgn kehebatan chua memujuk isterinya utk tidak marah2.nasib baik cina kalau melayu sure dapat gelaran isteri mithali.

norza said...

Pecah perutku membaca kali ini... incredibly amusing!!

ayobkelubi said...

hahaha

Anonymous said...

Kalau saya jagi isteri Chua pun saya tidak akan marah, sebab saya faham lelaki berkuasa memang jadi buruan, dalam keadaan saya yang sudah tua, semua sudah jatuh dan tak mampu memberikan daya kemutan sebagus gadis belasan tahun, patutkah saya marah?

Mardhiah

norza said...

AJ, saya masuk sekali lagi. Dan baca semula. Dan ketawa lagi. Dan lagiii...malam ni gerenti saya akan mimpi berjumpa dgn Siong. Hehe. Ahakz.

jiGOMorrison said...

Psst! Kalau kau dah tengok video tu, kau akan faham kenapa lelaki tu boleh pujuk isterinya. Bak kata orang, kepuasan tidak dapat ditukar ganti. Boleh bikin perempuan senak tu, dude! Ha ha!

Di satu sudut yang lain, nasib baik lelaki tu bukan Melayu, kalau Melayu, aku percaya, perempuan yang berlakon bersamanya pasti sudah dicop bohsia dan kes dibuang, seperti kes.. ehem-ehem.. dulu.

Ooops!!

dugongsenyum said...

ada laptop atas katil. ada orang cakap diorang berdua tu tonton dvd dulu untuk pemanas haha

Anonymous said...

shell jalan gambut..ermmm

wanie_agk said...

best betul la jadi shiong..

Anonymous said...

Persoalannya bukan puas atau tidak tapi nafsu yg tidak terkawal.Bukan salah wanita tidak boleh kemut atau lelaki bersaiz kecil tapi kalau dah memang jenis suka banyak pasangan dah memang macam tu lah gayanya.Gatal tak abis2.Nauzubillah

yaab said...

Bini dia silap ckp..
Bini dia tak boleh ckp yg dia memaafkan lakinya.Nampak sangat laki dia buat salah.
Dia kene ckp yg dia dah lama tahu Siong main pompuan lain dan dia tak kisah.Mcm tu baru la tak nampak kesalahan Siong.

Biasa..org malaysia suka buat cerita bujet rendah..lagi2 cerita cinta2 ni..memang laku la.

Bila lak Tok Rimai nak buat cerita mcm cerita Siong erk?

obefiend said...

siong salahkan orang "ulama" buat dia letak jawatan. masalahnya paderi dan sami pun tak suka kaki seks macam dia ni

HA HA

selamat tahun baru jones

blackpurple @ jowopinter said...

Hehehe!

Pegawai Khalwat said...

Itu tak masuk kira independent filem ka?

Psss.... hang patut cari kawan baik perempuan macam tu jugak bro. Ha ha ha!